E naunau tamaitai e faʻaalu le tele o tupe i fao, ma o le maketi faʻailoga fao fao o le a sili atu i le 90 piliona yuan i le 2024.

O le malosi faʻatau ma le faʻaleleia o le faʻaleleia o tulaga o le vaega tamaʻitaʻi e le gata o loʻo faʻaalia i le tulaga o le tausiga o le paʻu ma mea teuteu, ae faʻamalosia ai foi le atinaʻeina vave o lefao fao gelalamanuia faatufugaga.

laina fa'ailoga fa'apolopolo gel sapalai

Talu ai nei, ReportByuer, o se kamupani fai filifiliga faʻamatalaga faʻapisinisi i Lonetona, UK, faʻasalalau le "Global Nail Care Market Analysis: 2018-2024".O le lipoti o loʻo valoia mai le 2018 i le 2024, o le averesi faʻaletausaga o le tuputupu aʻe o lefao gel UVmaketi tausiga o le a tumau i le tusa ma le 5.3% seia oʻo i le 2024. I le 2010, o le maketi o oloa fao fao a le lalolagi o le a oʻo atu i le 13 piliona tala Amerika (e tusa ma le 90.4 piliona RMB).

tu'uina atu fa'apolopolo lanu Nude gel

E talitonu le lipoti o le faʻamalosia e le atinaʻeina o tuʻuga a tamaʻitaʻi ma le faʻaleleia o tulaga tau tamaoaiga, o le a faʻaauau pea ona faʻatupulaia le maketi o le tausiga o fao i le lalolagi atoa.Faatasi ai ma i latou, o fafine i atunuʻu atinaʻe e sili atu le gauai atu i le tausiga o fao ona o le faʻaleleia atili o le tamaoaiga.

Mai le va'aiga o maketi fa'aitulagi eseese, o le itulagi o Asia ma le Pasefika o lo'o fa'amauina i le taimi nei le tele o sea o letausiga fao faomaketi, ae o le itulagi Europa ma Amerika taʻitaʻia le atinaʻeina o le maualugaUV gel tausiga faomaketi.Na taʻua foʻi e ReportByuer i se lipoti na tuʻuina atu i le 2016 o Saina ma Initia o maketi sili ona faʻaalia mo maketi.fao fao.

gel liner fa'atau oloa

O ituaiga ofa'ailoga faoo lo'o fa'atupula'ia fo'i oloa ma auaunaga tau tausiga.O le lipoti o loʻo i luga na faʻaalia ai o le vaega o "fao fao" o loʻo nofoia pea se tulaga iloga i le maketi o le tausiga o fao i le lalolagi, ae o le manaʻoga mo"fa'ailoga fao gel” ua matua faatupulaia.I le taimi lava e tasi, o oloa ma auaunaga faʻataʻitaʻiga e pei o fao fao ma fao salons o loʻo faʻatupulaia foʻi le matutua.Mo se faʻataʻitaʻiga, i Iapani, lea e matua atinaʻe ai le fao fao, faʻaopoopo i le faʻaalia e le gata o oloa fou eseese, e faʻalautele atu foi i maketi e pei o auaunaga ma aʻoaʻoga.O tausaga ta'itasi, e faia ai fo'i e Iapani le fa'aaliga fa'apitoa fa'apolofesa fa'apolofesa aupito tele i le lalolagi.

laina seti gel sapalai

I le aso 16 o Me, 2017, na faia ai le Tokyo Nail Exhibition i Tokyo, Iapani.Punavai ata: Visual China

I le maketi Saina, tuusaofaatufugaga faoo lo'o televave fo'i le atina'eina o auaunaga.E tusa ai ma le "2017 Nail Art Internet Industry Research Report" na tuʻuina mai e le Nail Gang, o le aofaʻi o fale fao i Saina i le 2017 ua sili atu i le 370,000, ma le numera o fao fao na sili atu i le 260,000.Taofi le tuputupu ae vave.

liner art gel fa'atau

 

Mai le va'aiga fa'ailoga, o Coty, Estée Lauder, L'Oreal ma Revlon o lo'o i ai se maualuga maualuga o maketi i le lalolagi.gel fa'ailoga faoalamanuia tausi.O isi ituaiga e pei o Chanel, Clarins, Kao, LVMH, Procter & Gamble, Shiseido, ma isi, o ni tagata tauva malosi.O nei ituaiga o loʻo faʻavaveina le faʻatulagaina ma le faʻalauiloaina o lepisinisi fao

 


Taimi meli: Sep-15-2021

TalafouFa'atali mo Fa'afouga

Auina atu