O le "lipstick effect" na faʻafuaseʻi ona toilalo!Aisea ua avea ai le alamanuia fa'aliga fao fao ma sili ona manumalo?

Soo se taimi lava e ulu atu ai le atinaʻeina o le tamaoaiga i se vaega i lalo, o le ai ai pea tagata e taʻua le "lipstick effect."

I le avea ai o se mea e le taua i se tau maualalo, i le vaitau tulaga ese o loʻo uuina e tagata uma a latou atotupe ma faʻaalu tupe ma le faʻaeteete, "lipstick" e le gata e mafai ona taugofie e tagata masani, ae faʻamalieina foi manaoga o le tele o fafine.E mafai ona ta'ua o se vaitaimi tulaga ese.Placebo aoga.

O lona uiga a o'o i le tamaoaiga o le tamaoaiga, o lo'o i ai pea tagata mana'oga taugata, ae latou te fiafia i vaega e tau maualalo.

Ae ui i lea, i lalo o le mamafa lua o le faʻamaʻi ma le tamaoaiga i lenei tausaga, o le "lipstick effect" na faʻafuaseʻi ona toilalo.E le gata o lipsticks, ae o faʻatauga faʻapitoa faʻalelei tutusa ua paʻu faʻasolosolo, faʻatupuina ni maualalo fou i pisinisi eseese.

O le mafuaaga e manino lava.Aua o lenei tausaga e faapitoa.O le amio o le fai matapulepule pe a alu i fafo ua avea ma masani i olaga o tagata.E le mafai foi ona latou vaai i foliga o le tasi ma le isi.Ua avea lipstick ma mea e leai se tofo.

O le mea moni, e le gata o le pisinisi o faleoloa lipstick i faleoloa tetele faʻatau e leʻi vaʻaia talu ai nei, ae o le faʻaofiina o numera lipstick ma isi mea e fesoʻotai i ai ua matua faʻaitiitia.

E ui lava o le paʻu i lalo o le lipstick ma le aulelei pisinisi o se mea moni e le mafai ona finauina, pe o lona uiga ua le manuia le "lipstick effect"?

Ioe e le o le tulaga lea.O le mea moni, o le "lipstick effect" o loʻo aoga pea, ua naʻo se suiga o foliga.

O le mea moni, ina ua matua faʻaitiitia le faʻaogaina o le lipstick, ua manuia le faʻailoga fao fao fao e suitulaga ma ua tatalaina ai se isi itu mo tamaitai e faʻaalia ai lo latou lalelei.

E mafai ona vaʻaia lenei mea mai faʻamaumauga i luga o le siaki a le kamupani: i le kuata lona lua o le 2020, o le numera o kamupani fao fou na lesitalaina na oʻo i le 43,000, o se faʻaopoopoga o le 8.4% i lea tausaga ma lea tausaga.Ma o le tele o fao fao fao na fai mai foi o le numera o tagata faʻatau fao fao ua faʻatupulaia tele talu ai nei, ma faʻaitiitia ai le malosi o le tagata e maua, aemaise lava le lanu mama gel polish nail art.

E manino lava, o le toʻatele o fafine e fiafia i le lalelei talu ai nei ua liliu atu o latou mafaufau i lima e mafai ona faʻaalia masani, lea e faʻamatalaina ai foi le mafuaʻaga e sili ona manuia ai le pisinisi fao fao pe a uma le faʻamaʻi.O fale gaosi gel i Saina e pisi tele mo a latou faʻatonuga faʻateleina.New Color Beauty Co, Limited o se tasi oi latou , o la latou poloaiga ua siitia toetoe 20% o loʻo iai nei faʻatusatusa i le 2019. Nail gel polish products get a significant breakthroughs.

Nfa'atusa ma ta'uta'ua Nude & Ture Red Gel Polish Nail art

tala fou (1)

O le mea lea e fai ai le tama'ita'i sa tatau ona fai teuga o foliga atoa a'o le'i alu i fafo, e le popole tele i le afa pito i lalo o foliga, na'o le taulai atu i le afa pito i luga o foliga ma lima, o le tele o mata.O lona uiga foi o kamupani e pei o fao fao ma fulufulu mata ua amatalia se galu fou o avanoa.

Ma "faʻafefea ona e faʻatau atu mea matagofie i se vaitau e le mafai ona e vaʻai i ou foliga?"E manino lava e iai tali fou i le fesili.Talu ai e le mafai ona matagofie matapulepule i ou foliga, seʻi o tatou sui le faʻailoga e faʻalelei ai ou lima e ala i le faʻaaogaina o le New Color Gel Nail Polish!


Taimi meli: Oke-25-2020

TalafouFa'atali mo Fa'afouga

Auina atu